Tomatenproducten

De Demeter-tomaten voor in de pastasauzen en passata zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Ze worden niet in kassen verbouwd, maar in de warme buitenlucht van Italië. Het Demeterbedrijf teelt hier op honderd hectare zijn gewassen in de buitenlucht. Hier wordt ook een evenwichtige bemesting aangehouden. Met dierlijke mest en compost stimuleren zij een rijk bovemleven. In dit gebied is het klimaat en de samenstelling van de bodem uitstekend voor de teelt van smaakvolle tomaten. Bij Demeter zijn natuurlijke aroma’s niet toegestaan. In de pastasauzen vind je dus alleen natuurlijke kruiden en specerijen terug en zijn ongezoet. Ze zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Het resultaat? Smaakvolle, zongerijpte tomaten vol van smaak. De pastasauzen zijn er in de smaken: basilicum, olijven en kappertjes, gegrilde courgettes en één met aubergines. Voor soep is de passata de ideale kwalitatieve basis.

let-assortiment-banners

Marc Gubbay van Terre di Sangiorgio